Drukwerk

Fluor kleuren

Poppodium Grenswerk kiest voor fluor kleuren die het drukwerk een geweldige uitstraling geven.

PARADOX & MYSTERIE

,

Een boekje vol met mooie kleurrijke kunst voorzien van een omslag met een soft touch laminaat, dit geeft je drukwerk een unieke  ervaring van zachtheid. De afwerking is genaaid gebrocheerd.

INNOVATOREN BOEK

,

Een geweldig project van papier advies, gedrukte kleurproeven tot en met de realisatie van het gehele boek. De omslag geeft het boek een extra stoere uitstraling.

Velde tussen grens en Maas

,

Bijna 500 pagina's dikke boekwerk in full-color met een fraaie afwerking van uitgaafbindwerk.

TALENTS ONLY

,

Direct mail actie richting wielrennend Nederland bestaande uit diverse onderdelen en pakketten met verschillende samenstelling. Wij hebben in samenwerking met het reclamebureau het drukwerk van de verschillende onderdelen, verpakkingen en de verzending voor onze rekening genomen.

Norit

Diverse folders in een bedrukte doos. Netjes en makkelijk uit te geven aan uw klanten op de beurs. Wij maken het drukwerk en vullen voor u ook de dozen af.

Boekdruk

Het boek "De Upcycle" is gedrukt op Cocoon-papier,  een papiersoort dat uit ingezameld afvalpapier bestaat. De producent zamelt zowel lokaal oud papier in als papier afkomstig uit recyclepunten. De industriële recyclage wordt in de onmiddellijke omgeving van de papierfabrieken uitgevoerd. Er wordt gebruikgemaakt van biologisch afbreekbare reinigingsproducten en chloorvrije bleekmiddelen. Het papier heeft onder meer [...]