Drukwerk en meer

Vanzelfsprekend kunt u bij ons in Venlo terecht voor alle vormen van kwalitatief hoogwaardig offset drukwerk voor een scherpe prijs. U bent immers bij een drukwerk expert terechtgekomen. Of het nu gaat om het ontwerpen en drukken van een boek, magazine, jaarverslag of om een eenvoudig visitekaartje; elke opdracht wordt door ons met dezelfde passie en hetzelfde vakmanschap behandeld.

Grafische vormgeving en DTP

Ook voor grafische vormgeving en opmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. In onze eigen ontwerpstudio kunnen wij de vormgeving van logo’s, posters, banners, brochures, boeken, magazines en alle andere voorkomende ontwerp- en opmaakwerkzaamheden voor u verzorgen. Samen brainstormen over de technische mogelijkheden van grafische producties behoort tot onze kerntaken.

Ontzorgen

Drukkerij Knoops kan u ontzorgen op het gebied van alle grafische producties. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een grootformaat vlakstansmachine waarmee wij allerlei producties met verlijmingen en stansvormen voor u kunnen maken. Door gebruik te maken van speciale drukinkten en laminaten zijn wij zelfs in staat om voedingsgeschikt drukwerk, zoals verpakkingen en trays te maken.

Onze hechtstraat zorgt ervoor dat wij uw brochures en magazines tot en met verzendklaar kunnen afleveren bij de distributeur. Ook voor print en copy in Venlo kunt u bij ons terecht. Onze digitale printers en copiers kunnen gepersonaliseerde mailingen tot en met postbezorging produceren. Voor projecten waar handwerk bij komt kijken hebben wij een speciaal samenwerkingsverband opgezet met sociale werkplaatsen in de omgeving.

STANSVEL