De innovatieve drukkerij in Limburg

In 1994 zijn wij als Limburgse drukkerij begonnen met een eenvoudige klein formaat tweekleurenpers en enkele afwerkmachines. Met Leo Knoops en Marc Geraeds als oprichters was er vanaf de start echt vakmanschap in huis. Al gauw bleek dat er markt was in Venlo en Limburg voor een drukkerij die met haar klanten meedenkt en voorop loopt in de technische- en ecologische ontwikkelingen.

De groei zorgde ervoor dat het machinepark snel werd uitgebreid met onder andere een groot formaat vierkleuren pers en een hechtstraat voor magazines en brochures. Ook het personeelsbestand groeide gestaag. In 2000 waren wij één van de eerste drukkerijen in Limburg die overstapte op “computer to plate”. De inmiddels ook aangeschafte vlakstansmachine (112 – 80 cm.) zorgde voor nog meer onderscheidend vermogen qua productaanbod.

Vanaf 2007 zijn wij één van de voorlopers op het gebied van milieuvriendelijk drukwerk. Cradle to Cradle produceren kwam, en staat nog steeds, hoog op de agenda. Zo produceerden wij het eerste Cradle to cradle magazine ter wereld en mochten wij enkele grote multinationals als opdrachtgevers verwelkomen. Dankzij het continu bezig zijn met innovaties, onze service en onze voortdurende zoektocht naar creatieve oplossingen voor onze klanten zijn wij nog steeds een gezond drukkerij bedrijf.