Portfolio

Z-kaarten

,

Z-kaarten in elk gewenst formaat Duurzaam gedrukt en afgewerkt met een biologisch afbreekbaar glans laminaat. Het binnenwerk is gevouwen als een 36 pagina boekje wat helemaal uitgeklapt kan worden tot een poster.

Gevouwen folders

Gevouwen folders Folders die bijna zo groot zijn als een visitekaartje is voor ons niet te gek. Deze folder is gevouwen als 32 pagina's en heel compact dus.

Onze kanjer

Kanjer Danique, help deze kanjer.

Fluor kleuren

Poppodium Grenswerk kiest voor fluor kleuren die het drukwerk een geweldige uitstraling geven.

Ringbanden

Wij maken ringbanden in elk gewenst formaat en D-mechaniek. Ook hier zijn geen beperkingen in bedrukking en afwerking van de ringbanden.

PARADOX & MYSTERIE

,

Een boekje vol met mooie kleurrijke kunst voorzien van een omslag met een soft touch laminaat, dit geeft je drukwerk een unieke  ervaring van zachtheid. De afwerking is genaaid gebrocheerd.

INNOVATOREN BOEK

,

Een geweldig project van papier advies, gedrukte kleurproeven tot en met de realisatie van het gehele boek. De omslag geeft het boek een extra stoere uitstraling.

HOFBAL

Het stansen en rillen van een 6-luik waarbij het stanswerk en afval netjes aan elkaar moeten blijven hangen, uitbreken doen we in-line op onze vlakstansmachine. Onze stansmachine kan een max. formaat verwerken van 112x80 cm. tot een dikte van 3 mm.

Velde tussen grens en Maas

,

Bijna 500 pagina's dikke boekwerk in full-color met een fraaie afwerking van uitgaafbindwerk.

TALENTS ONLY

,

Direct mail actie richting wielrennend Nederland bestaande uit diverse onderdelen en pakketten met verschillende samenstelling. Wij hebben in samenwerking met het reclamebureau het drukwerk van de verschillende onderdelen, verpakkingen en de verzending voor onze rekening genomen.

Norit

Diverse folders in een bedrukte doos. Netjes en makkelijk uit te geven aan uw klanten op de beurs. Wij maken het drukwerk en vullen voor u ook de dozen af.

Boekdruk

Het boek "De Upcycle" is gedrukt op Cocoon-papier,  een papiersoort dat uit ingezameld afvalpapier bestaat. De producent zamelt zowel lokaal oud papier in als papier afkomstig uit recyclepunten. De industriële recyclage wordt in de onmiddellijke omgeving van de papierfabrieken uitgevoerd. Er wordt gebruikgemaakt van biologisch afbreekbare reinigingsproducten en chloorvrije bleekmiddelen. Het papier heeft onder meer [...]